Yrityksille

Työpäivään on hyvä mahduttaa pieniä palautumisen hetkiä, joiden aikana voi irrottautua työtehtävistä. Yhteinen Huilituokio on satsaus koko porukan hyvinvointiin. Se tukee jaksamista ja luo yhteishenkeä. Huilataanko yhdessä teidän työpaikalla?

Huilimo tarjoaa henkilöstön työssä jaksamisen tueksi työkaluja, joiden avulla voi oppia hallitsemaan työhyvinvointia haittaavaa stressiä ja tukemaan palautumista.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Huilituokio

Huilituokio (20 – 30 min/kerta) tuo uutta levollista energiaa työntekoon. Tuokion aikana huolletaan kehoa yksinkertaisilla liikkeillä sekä tehdään rauhoittavia hengitysharjoituksia ja keskittymiskykyä kehittäviä harjoitteita. Halutessanne suunnittelen harjoitukset niin, että ne voi tehdä työpisteen äärellä esimerkiksi kahvitauolla. Huilituokion pitkä palautumista tukeva harjoitus (60 min/kerta) sopii toteutettavaksi työpäivän päätteeksi tai aamuisin. 

Ohjaan Huilituokion joko etänä tai paikan päällä yrityksen tiloissa. Tuokio sopii niin säännöllisesti toistuvaksi kokonaisuudeksi (viikottain, 1-2 kertaa kuukaudessa) kuin osaksi tyhy- ja virkistyspäivää. 

Palautumisvalmennus

Henkilökohtainen valmennus auttaa tunnistamaan arjen stressitekijät ja löytämään palautumista tukevat yksilölliset harjoitteet. Hyvälaatuinen palautuminen tukee jaksamista ja auttaa kestämään paremmin työn mukanaan tuomat stressihuiput. Valmennus sisältää 3-5 tapaamista sekä yksilölliset kotiharjoitteet. Se toteutetaan joko yrityksen tiloissa tai etänä.