Yrityksille

Työpäivään on hyvä mahduttaa pieniä palautumisen hetkiä, joiden aikana voi irrottautua työtehtävistä. Yhteinen Huilituokio tai joogatunti on satsaus koko porukan hyvinvointiin. Se tukee jaksamista ja luo yhteishenkeä. Huilataanko yhdessä teidän työpaikalla?

Huilituokiot ja joogatunnit sopivat niin säännöllisesti toistuvaksi (viikoittain, 1 – 2 kertaa kuussa) kokonaisuudeksi kuin osaksi tyhy- tai virkistyspäivää.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Huilituokio

Huilituokio (20 – 30 min/kerta) tuo uutta levollista energiaa työntekoon. Tuokion aikana huolletaan kehoa sekä tehdään keskittymisharjoituksia. Halutessanne suunnittelen harjoitukset niin, että ne voi tehdä oman työpisteen äärellä tuolilla istuen. Voin ohjata Huilituokion joko etänä tai paikan päällä yrityksen tiloissa.

Joogatunti

Joogatunti on pitempi (45 – 75 min/kerta) teemoitettu harjoitus, joka auttaa syventämään kehotietoisuutta ja kehonhallintaa. Räätälöin harjoituksen osallistujien toiveiden ja harjoituksen ajankohdan mukaan. Voimme aloittaa aamun virkistävällä dynaamisella joogalla ja päättää työpäivän rentouttavaan yinharjoitukseen.